Företagsyoga

Yoga har blivit alltmer populärt på svenska arbetsplatser som en del i friskvårdssatsningen. Flera studier pekar på att regelbunden yoga och mindfulness ökar förmågan att hantera stress, minskar sömnsvårigheter, muskelspänningar och kronisk smärta, samt leder till ett ökat välbefinnande. Yoga ger även en känsla av sammanhang, vilket många är i behov av på grund av situationen världen befinner sig i för tillfället. Detta ger även anställda som arbetar hemifrån möjlighet att delta och känna samhörighet med sina kollegor.

Anställdas engagemang och välmående är nyckeln till ett framgångsrikt företag, fördelarna med Yoga och mindfulness på en arbetsplats är många. Inte bara bidrar det till ökad kreativitet och produktivitet utan även till ett klarare tänkande och skarpare fokus. Detta i sin tur leder till ett högre välbefinnande på arbetsplatsen och färre sjukdagar bland personalen.

Tidigare erfarenheter visar att yoga på arbetsplatsen skapar en fin sammanhållning mellan personalen och en stark gemenskap. En blandning av både fysisk yoga samt meditation har visat sig vara den bästa kombinationen.
Svårighetsgraden anpassas efter förutsättningarna på arbetsplatsen och ser till att alla får möjligheten att delta oavsett erfarenheter, fysisk förmåga eller ålder.

Vi på Urban Yoga skräddarsyr klasser som passar bäst för er arbetsplats, er personal samt er situation.


Vi erbjuder yoga:

  • På er arbetsplats
  • I vår egen studio
  • Online – Kan streamas hemifrån

Allt som behövs för yoga tillgodoser vi!
Om ni är intresserade så kan vi ordna en prova-på klass så att ni själv kan fundera över om detta är någonting för just ert företag!
Kontaka oss via info@urbanyoga.nu eller på telefon 070-658 00 88