För mig har yogan blivit en viktig del av livet!

Framför allt så är det yinyogan jag har fastnat för – en långsam och mjuk praktik med mestadels liggande och sittande yogapositioner som avslappnat hålls upp till 5 minuter. Man kan också säga att yinyoga är svaret på frågan – hur kan jag minska stress och reducera spänningar i mitt liv? Att hitta balansen mellan yin, vila, och yang, aktivitet, är nyckeln till välmående. Vi är nog många som har en tendens till för mycket yang i våra liv så att lägga mer tid på yin ger oss ett mer harmoniskt liv.

Jag är som person väldigt aktiv och när jag för några år sedan upplevde för mycket stress i mitt liv så hittade jag yogan. Det blev en fantastisk hjälp att hitta tillbaka till mig själv och få balans. Yogan ger mig både ett lugnare sinne samtidigt som det tillför ny härlig energi. Efter ett pass känner jag mig ofta pigg och full av rätt energier. Eftersom jag själv mår så bra av yogan så är det underbart att få dela med sig av detta och få sprida till andra.

Jag tänker också ur ett holistiskt perspektiv – hur viktigt det är att ta hand om hela kroppen! Därför har jag även utbildat mig till Friskvårdsmassör. Det känns fantastiskt att kunna erbjuda både yoga och massage. Ni finner mig här på Urban yoga i det fina behandlingsrummet där jag erbjuder både hel och halvkroppsbehandlingar.

Jag leder klassisk yin samt senioryoga, yinyoga för seniorer, det är liknande pass med möjligheten att sitta på en stol. Mina pass innehåller ofta olika teman och jag berättar om de olika positionerna, vad de gör och vad de är bra för. Yinyogan passar ALLA, du behöver inga förkunskaper och du utgår helt och hållet från din kropp och dina förutsättningar. Jag guidar er genom passen medan vi njuter av lugnet på mattan och skön musik i bakgrunden.