WS & KURSER & EVENT

 • Ett Andrum Start 28 aug

  En kurs för dig som vill stanna upp, som tycker tiden rusar på för fort och att du tappat kontakten med din inre kompass. En kurs i personlig utveckling där du med hjälp av yoga, skrivövningar, meditation och healing får verktyg som tar dig från pressad och kravfylld till lugn och balanserad. Ett perfekt ankare inför hösten och ett tillfälle att träffas kontinuerligt och bli coachad i en mindre grupp.

  Kursen hålls av Lotta Renlund som är grundare av Urban Yoga och med många års erfarenhet av att arbeta med människor i grupp. Utbildad sjuksköterska, yogalärare, coach och healer.

  När: Start 28 augusti, kl 07.30 – 08:45, 6 ggr
  Pris:
  7900 kr + moms (faktureras)
  Anmälan till: lotta@urbanyoga.nu
  Begränsat antal platser.

  Varmt välkommen
  Lotta Renlund

 • Yoga för löpare Start 9 sep

  Yoga är ett effektivt verktyg för att förebygga löparskador och undvika långa ofrivilliga träningsuppehåll. Under löpningen tar ryggen emot massor av stötar och risken för ryggbesvär är stor. Där kan yogan vara till stor nytta men även att jobba med rörlighet i höftleden. Yoga ökar smidighet och rörlighet i lederna vilket i sin tur ger effektivare löpsteg. Ju smidigare och spänstigare du blir, desto lättar och snabbare kommer du att kunna springa.

  I denna kurs jobbar vi med andning, rörlighet i höfter och bröstrygg. Ingen tidigare yogavana krävs för att vara med.

  När: Start 9 september kl 17.30, 6 ggr
  Pris:
  995 kr

  Varmt Välkommen
  Lotta Renlund

 • Yoga för nybörjare Start 10 sep

  Du har inte för dålig balans och du är inte för stel. Alla kan faktiskt yoga! Det här är en kurs för dig som vill lära dig att bygga positionera från grunden. Vi snuddar också vid yogans filosofi och plockar in en och annan glosa på yogans globala språk, sanskrit. Kom och testa dig fram och passa på att ställa alla frågor du har om yoga.

  När: Start 10 september kl 17.30, 6 ggr
  Pris:
  995 kr

  Varmt Välkommen
  Lucy Marchall

 • Yoga Högbonden 13–15 september

  FULLBOKAT. En helg där du bara fokuserar på dig själv. Du bor ute på ön Högbonden i ett unikt världsarv, äter god mat och blir guidad genom välgörande yoga med fokus på återhämtning och lugn för att bygga din inre kraft – precis som den Norrländska naturen.

  Yogaklasserna under helgen består av fysisk yoga och den mer vilsamma yin-yogan, där kombinationen av dem båda arbetar igenom din kropp, får den att landa och ger utrymme för återhämtning. Med hjälp av mjuka flöden, yin yoga och meditation får du även möjlighet att stanna upp och blicka inåt för att skapa välmående.

  När: 13–15 september
  Pris:
  1495 kr (tillkommer kostnad för boende och mat)

  För mer info om priser och upplägg »

  Varmt välkommen
  Lotta Renlund

 • Postural Yoga Start 22 sept

  Har du någon form av av smärta, stress eller trötthet? Kanske  huvudvärk, ont i nacken och låg energi. Då är denna kurs något för dig. Med lätta rörelser stärker vi upp små muskler för att minska spänningar och stress i din kropp. Ett sätt att skapa en bättre hållning för att låta kroppen slappna av och hitta sitt naturliga välmående.

  När: Start 22 september kl. 18.00 – 19.15, 6 ggr
  Pris:
  995 kr

  Varmt välkommen
  Sara Hofling

 • Restorative deluxe med Soundhealing och Reiki 5 okt

  I restorative yoga placerar du kroppen i olika mjuka positioner med mycket stöd av bolster, filtar och block så att du i vila kan ge kroppen kraft att läka sig själv under perioder av mycket stress och trötthet.
  Positionerna anpassas efter varje individs förutsättningar, utövas liggande och vi stannar i varje position en längre stund så att kroppens avslappningsrespons startar och produktionen av lugn och ro hormoner kommer igång. Under passet kommer du att få lyssna till mjuka, läkande ljud från klangskål, trumma och gong som ger återhämtning och djupavslappning. Du kommer även få extra energi och läkande händer på dig i form av reiki som hjäper ett utmattat nervsystem, en trött kropp och ett stressat sinne och stöttar kroppens självläkningsförmåga.

  När: 5 oktober kl 09.30 –12.00
  Pris: 395 kr

  Varmt välkommen till en djupt återhämtande stund ♥
  Simone Högberg

 • Gravidyoga Start 6 okt

  Stärk kroppen och förbered dig inför förlossningen både fysiskt och mentalt. Den här yogan är ett sätt att landa i graviditeten och syftar till att både du och ditt barn ska må bra. Det är en lugn yogaform där vi gör sköna och mjuka rörelser och fokuserar på andning, avslappning, koncentration, uthållighet och bäckenbotten. Om du skulle ha några komplikationer som till exempel smärta eller ledbesvär i samband med foglossning får du gärna kontakta oss innan kursen. Annars kan du anmäla dig i vilken vecka du än befinner dig, det går bra att träna yoga under hela graviditeten.

  När: Start 6 oktober kl 16.00, 5 ggr
  Pris: 1100 kr

  Varmt Välkommen
  TullaMaja Fogelberg

 • Hjärtats Röst 19 okt

  Vad viskar ditt hjärta till dig? Vad känner du när du aktivt lyssnar? Vad bor där inne som längtar efter att få vakna till liv? Det är dags att riva murar och att låta hjärtat komma till tals. Det är dags för din sanning att ta plats, ditt mörker och ditt ljus. Det är dags att väcka själen och låta din kraft och potential få komma till tals.

  En workshop för dig som längtar efter en djupare kontakt med dig själv. Meditation, återhämtning, mjuka rörelser och skrivövningar kommer vara en del av denna förmiddag där vi låter känslor kännas och hjärtat komma till tals.

  När: 19 oktober kl.09:00-11:30
  Pris: 395 kr

  Varmt välkommen
  Lotta Renlund

 • Gongbad för ett öppet hjärta 26 okt

  Upplev den magiska kombinationen av yoga och gong för att öppna upp dörren till ditt hjärta. Hjärtat är alltings center. Ett öppet hjärta ger större utrymme för glädjen till livet. Ett tillstånd av grundlycka – bliss.

  Vi börjar med mjuka hjärtöppnande yogarörelser och en meditation för att göra hjärtat öppet och mottagligt, kärleksfullt och levande. Sen får du bädda ner dig under filten och låta gongens ljudvibrationer skölja genom kroppen och lösa upp gamla mönster, känslor och sånt du kan släppa taget om för att leva mer utifrån ditt hjärta och i samklang med den du är ♥.

  Ingen tidigare erfarenhet behövs.
  Efter gongbadet bjuder vi på te och frukt.

  När: 26 oktober kl.10:00-12:00
  Pris: 395 kr

  Varmt välkomna ♥
  Simone Högberg

 • Deep rest med Soundhealing och Reiki 16 nov

  När vi öppnar dörren för vila öppnar vi också dörren till en djupare kontakt med oss själva. Här kan vi koppla upp oss till vår källa för näring och ge vårt nervsystem en välbehövlig återhämtning.

  Under denna stund får du utforska din inre terräng med återhämtande positioner, meditation, läkande ljud och energi i form av reiki. Du får känna på hur avsiktlig vila kan hjälpa dig in i en djupare avslappning och hur beröring kan öppna upp för en ännu djupare vila.

  När: 16 november kl 09.30 – 11.30
  Pris: 395 kr

  Varmt Välkommen
  Lotta Renlund

 • Yoga Nidra Utbildning 25-27 november

  I november kommer yogalärarna Jennie Wadsten och Melanie Cooper tillsammans med psykolog Andreas Larsson och håller en Yoga Nidra utbildning hos oss på Urban Yoga. Du hittar allt kursinnehåll via länken nedan och alla frågor och anmälan går via YogaLeela.

  YogaLeela »

  Välkommen!

  När: 25-27 november
  Pris:
  6900 kr (early bird-pris fram till 16 sep: 5900 kr)

  Varmt välkommen,
  Jennie Wadsten och Melanie Cooper