WS & KURSER & EVENT

 • Inner Child Healing 20 december

  Varmt och hjärtligt välkommen till en 2-timmars workshop där vi utforskar allt som vi är, har varit och vill vara mer av! Kanske längtar du, precis som jag, efter att få vara dig själv ännu mer? Och att få upptäcka alla de skatter som finns gömda inom dig? Inom oss alla finns underbara egenskaper som äventyrslust, lekfullhet och nyfikenhet som längtar efter att få ta plats i våra liv.

  ♡ Vad hos Dig längtar du efter just nu? ♡
  Med den mjuka och tillåtande yogaformen RESTORATIVE och en längre GUIDAD VISUALISERING som verktyg, tittar vi på och bjuder ödmjukt in till den fysiska delen av vårt högre jag – som också kallas för vårt INRE BARN.

  ♡ Vad väljer du för Dig – när du vågar drömma fritt? ♡
  Under workshopen bjuder vi på ett lekfullt och varmt sätt in till att möta vårt eget inre barn för att själva ge det den acceptans, kärlek och värme som det behöver för att läka. Vi kan hela ärr som bildats i vår uppväxt och byta ut dem mot de fantastiska och vackra barnegenskaper som väntar på att få blomma ut i full prakt igen. Den blomstring som uppstår i föreningen med dig själv!

  Det här är en workshop som passar alla! (Du kan vara vig som ett kylskåp och ha noll erfarenhet i visualisering/meditation.)

  När: 20 december kl 17:30–19:30
  Pris:
  395 kr

  Välkommen!
  Anneli Wisén

 • Yoga för löpare Start 14 januari

  Trenden att kombinera yoga och löpning växer sig starkare och starkare och faktum är att yoga och löpning är en fantastisk träningskombination. Löpningen ökar din kondition och håller hjärtat starkt. Samtidigt vet vi att löpning är en väldigt repetitiv träningsform och för att hålla dig skadefri kan det vara klokt att kombinera den med rörlighetsträning. Yogans rörlighet, avslappning och andningstekniker kan gynna och komplettera din löpning på ett bra sätt. Förutom ökad rörlighet så ökar även syretillförseln till muskler, ligament och leder vilket påskyndar återhämtning och förebygger skador.

  Denna kurs vänder sig till dig som vill förebygga skador och öka din rörlighet. Fokus ligger på höfter, bål och bröstrygg för att stärka din hållning och löpkapacitet. Passar alla oavsett nivå.

  När: Måndagar 17:30– 18.30, 6 ggr
  Pris: 995 kr

  Välkommen!
  Lotta Renlund

 • Yoga för Nybörjare Start 14 januari

  Det här är en kurs för dig som vill lära dig att bygga positionera från grunden. Vi snuddar också vid yogans filosofi och plockar in en och annan glosa på yogans globala språk, sanskrit.

  Kom och testa dig fram och passa på att ställa alla frågor du har om yoga.träningskombination.

  När: Måndagar 18:30– 19.45, 6 ggr
  Pris: 995 kr

  Välkommen!
  TullaMaja Fogelberg

 • Yoga för män Start 16 januari

  Du kanske tänkt tanken eller varit nyfiken på yoga men inte tagit steget. Kanske har du tänkt att du är för stel, jag går till gymmet i stället eller sticker ut och springer. Då är detta kursen för dig. Alla kan faktiskt yoga!

  Yoga är ett perfekt komplement till annan träning eftersom du tränar inre styrka, smidighet och får en bättre kroppskontroll. Under kursen får du lära dig bygga yogapositionerna från grunden och öva på medveten närvaro och balans. Du lär dig också att andas ordentligt så att du kan kontrollera stress och syresätta kroppen bättre. Prestige och jämförelser släpper vi helt och alla utgår från sina egna förutsättningar. Syftet är att finna harmoni i både kropp och sinne.

  Alla män är välkomna – unga idrottare, pensionärer, de som är stela som kylskåp och de som aldrig tränat. Inga förkunskaper krävs!

  När: Onsdagar 19:15 – 20.30, 6 ggr
  Pris: 995 kr

  Välkommen!
  Laila Mustonen

 • BreathWork 1 februari

  BREATHWORK is an active meditation technique that allows you to connect with your breath and clear your mind and body of stuck energy. It allows you to feel where your blocks reside and actively move through them, creating a pathway for an emotional detox.

  On one hand it activates you, on the other it allows you to relax and release tension while liberating limiting beliefs. It can connect you to your innate wisdom while helping you to open your heart to honest self-love, self-healing, and self-acceptance.

  Read more »

  När: 1 februari, 17.30–19.30
  Pris: 395 kr

  Lärare: Michelle Baker

 • Reiki Level 1 2–3 februari

  An intelligent and balancing energy that heals on all levels: the physical, emotional, mental & spiritual.

  Anyone can learn Reiki! You will receive the level one Reiki attunements which are a wonderful gift you will have for a lifetime!

  This is a fantastic tool for anyone who is interested in or is already involved in some sort of healing work. It is also a great tool for anyone who has contact with people: doctors, nurses, teachers, yoga instructors, friends and family.

  Read more:  »

  När: 2–3 februari, 12–18, 10–15
  Pris: 3100 kr

  Lärare: Michelle Baker

 • Gongbad Deluxe 23 februari

  Vi bjuder in till ett extra djupgående gongbad där vi spelar på två helt unika gongar samtidigt.
  Du kommer också få lyssna till Maries magiska röst och trumma.

  Ett djupavslappnande gongbad innebär att du låter gongens ljudvibrationer skölja genom ditt energisystem när du ligger nerbäddad under en filt på yogamattan. Både kropp och sinne får chans att uppleva djup avspänning, rensning och återhämtning.

  Vi börjar med några mjuka, enkla yogaövningar för att landa i kroppen, sedan får du ligga ner och låta gongens läkande ljud och vibrationer skapa djup avslappning och revitalisering. Gong är effektiv mot stress och hjälper dig att släppa djupt liggande spänningar och blockeringar.

  Ingen tidigare erfarenhet behövs.
  Efter gongbadet bjuder vi på te och frukt.

  Varmt välkomna ♥
  Simone Högberg och Marie Palmlöf

  När: 23 februari kl 10.00–12.00
  Pris:
  395 kr