WS & KURSER & EVENT

 • Internationella Yogadagen 21 juni

  På sommarsolståndet infaller den Internationella Yogadagen, instiftad av FN. En dag i syfte att sprida yoga som ett verktyg för hälsa och välmående.

  Vi firar Internationella Yogadagen med att bjuda på yoga för alla på STUDION (Kolvägen 10):
  – Hathayoga kl 17.30-18.45 med Lotta
  – Kundaliniyoga kl 17.30-18.45 med Emma

  Alla klasser är kostnadsfria.
  Om du är intresserad av klasserna på studion får du gärna boka din plats via http://www.urbanyoga.nu/veckoschema/ eller maila anmälan till info@urbanyoga.nu

  FN skriver:
  ”Genom att utropa 21 juni som den internationella Yogadagen, har generalförsamlingen insett de holistiska fördelarna med denna tidlösa praxis och dess inneboende kompatibilitet med de principer och värderingar i Förenta nationerna.”

  FN’s generalsekreterare skriver:
  ”Yoga erbjuder en enkel, tillgänglig och inkluderande väg för att främja fysisk och andlig hälsa och välbefinnande. Det främjar respekt för sina medmänniskor och för planeten vi delar. I varierande grad, kan alla människor öva, oavsett deras relativa styrka, ålder eller förmåga.”

  Yoga är ingen sport, ingen tävling, ingen religion och har ingen politisk färg. Yoga finns till för alla som vill stärka sig fysiskt och mentalt, öka sitt inre lugn och uppnå ett klarare medvetande.

  Så kom och yoga med oss denna ljusa sommarkväll och få den att påminna oss om att vi alla är ett.
  Du behöver inte ha yogat innan, alla kan vara med.
  Varmt välkommen!

 • Retreat på Högbonden 31-aug-2 sep

  En helg där du bara fokuserar på dig själv. Du bor ute på ön Högbonden i ett unikt världsarv, äter god mat och blir guidad genom välgörande yoga med fokus på återhämtning och lugn för att bygga din inre kraft – precis som den Norrländska naturen. Yogaklasserna under helgen består av fysisk yoga och den mer vilsamma yin-yogan, där kombinationen av dem båda arbetar igenom din kropp, får den att landa och ger utrymme för återhämtning. Med hjälp av mjuka flöden, yin yoga och meditation får du även möjlighet att stanna upp och blicka inåt för att skapa välmående.

  Tid: Fredag 15:00 – Söndag 12:45
  Pris: Per person i del av dubbelrum: 3 630 kr. Per person i flerbäddsrum: 2 830 kr. Enkelrumstillägg: 500 kr

  Välkommen att följa med!
  Lotta Renlund