• Ett Andrum Datum kommer snart

  En kurs för dig som vill stanna upp, som tycker tiden rusar på för fort och att du tappat kontakten med din inre kompass. En kurs i personlig utveckling där du med hjälp av yoga, skrivövningar, meditation och healing får verktyg som tar dig från pressad och kravfylld till lugn och balanserad. Ett perfekt ankare inför hösten och ett tillfälle att träffas kontinuerligt och bli coachad i en mindre grupp.

  Kursen hålls av Lotta Renlund som är grundare av Urban Yoga och med många års erfarenhet av att arbeta med människor i grupp. Utbildad sjuksköterska, yogalärare, coach och healer.

  När: Datum komme snart, onsdagar kl 07.30 – 08:45, 6 ggr
  Pris:
  7900 kr + moms (faktureras)
  Anmälan till: lotta@urbanyoga.nu
  Begränsat antal platser.

  Varmt välkommen
  Lotta Renlund

 • Hjärtats Röst 19 okt

  Vad viskar ditt hjärta till dig? Vad känner du när du aktivt lyssnar? Vad bor där inne som längtar efter att få vakna till liv? Det är dags att riva murar och att låta hjärtat komma till tals. Det är dags för din sanning att ta plats, ditt mörker och ditt ljus. Det är dags att väcka själen och låta din kraft och potential få komma till tals.

  En workshop för dig som längtar efter en djupare kontakt med dig själv. Meditation, återhämtning, mjuka rörelser och skrivövningar kommer vara en del av denna förmiddag där vi låter känslor kännas och hjärtat komma till tals.

  När: 19 oktober kl.09:00-11:30
  Pris: 395 kr

  Varmt välkommen
  Lotta Renlund

 • Gongbad för ett öppet hjärta 26 okt

  Upplev den magiska kombinationen av yoga och gong för att öppna upp dörren till ditt hjärta. Hjärtat är alltings center. Ett öppet hjärta ger större utrymme för glädjen till livet. Ett tillstånd av grundlycka – bliss.

  Vi börjar med mjuka hjärtöppnande yogarörelser och en meditation för att göra hjärtat öppet och mottagligt, kärleksfullt och levande. Sen får du bädda ner dig under filten och låta gongens ljudvibrationer skölja genom kroppen och lösa upp gamla mönster, känslor och sånt du kan släppa taget om för att leva mer utifrån ditt hjärta och i samklang med den du är ♥.

  Ingen tidigare erfarenhet behövs.
  Efter gongbadet bjuder vi på te och frukt.

  När: 26 oktober kl.10:00-12:00
  Pris: 395 kr

  Varmt välkomna ♥
  Simone Högberg

 • Gravidyoga Start 27 okt

  Stärk kroppen och förbered dig inför förlossningen både fysiskt och mentalt. Den här yogan är ett sätt att landa i graviditeten och syftar till att både du och ditt barn ska må bra. Det är en lugn yogaform där vi gör sköna och mjuka rörelser och fokuserar på andning, avslappning, koncentration, uthållighet och bäckenbotten. Om du skulle ha några komplikationer som till exempel smärta eller ledbesvär i samband med foglossning får du gärna kontakta oss innan kursen. Annars kan du anmäla dig i vilken vecka du än befinner dig, det går bra att träna yoga under hela graviditeten.

  När: Start 27 oktober kl 16.00, 5 ggr
  Pris: 1100 kr

  Varmt Välkommen
  TullaMaja Fogelberg

 • Yoga för löpare Start 28 okt

  Yoga är ett effektivt verktyg för att förebygga löparskador och undvika långa ofrivilliga träningsuppehåll. Under löpningen tar ryggen emot massor av stötar och risken för ryggbesvär är stor. Där kan yogan vara till stor nytta men även att jobba med rörlighet i höftleden. Yoga ökar smidighet och rörlighet i lederna vilket i sin tur ger effektivare löpsteg. Ju smidigare och spänstigare du blir, desto lättar och snabbare kommer du att kunna springa.

  I denna kurs jobbar vi med andning, rörlighet i höfter och bröstrygg. Ingen tidigare yogavana krävs för att vara med.

  När: Start 28 okt kl 17.30, 6 ggr
  Pris:
  995 kr

  Varmt Välkommen
  Lotta Renlund

 • Yoga för nybörjare Start 4 nov

  Du har inte för dålig balans och du är inte för stel. Alla kan faktiskt yoga! Det här är en kurs för dig som vill lära dig att bygga positionera från grunden. Vi snuddar också vid yogans filosofi och plockar in en och annan glosa på yogans globala språk, sanskrit. Kom och testa dig fram och passa på att ställa alla frågor du har om yoga.

  När: Start 4 nov kl 17.30, 6 ggr
  Pris:
  995 kr

  Varmt Välkommen
  Lucy Marchall

 • Deep rest med Soundhealing och Reiki 16 nov

  När vi öppnar dörren för vila öppnar vi också dörren till en djupare kontakt med oss själva. Här kan vi koppla upp oss till vår källa för näring och ge vårt nervsystem en välbehövlig återhämtning.

  Under denna stund får du utforska din inre terräng med återhämtande positioner, meditation, läkande ljud och energi i form av reiki. Du får känna på hur avsiktlig vila kan hjälpa dig in i en djupare avslappning och hur beröring kan öppna upp för en ännu djupare vila.

  När: 16 november kl 09.30 – 11.30
  Pris: 395 kr

  Varmt Välkommen
  Lotta Renlund