WS & KURSER & EVENT

 • Pranayama och Meditation 20 oktober

  Prana i teori och praktik. I den här workshopen får du prova på några av yogans andningstekniker och känna de härliga effekterna som fokuserad och medveten andningen kan ge. Det här är ett sätt att landa i fullt fokus och stillhet genom att sitta ner med slutna ögon och följa andetaget från den stund det snuddar kroppen till dess att det lämnar. Vi kommer också att meditera och göra mjuka asanas (rörelser) för att känna hur livsenergin, prana, rör sig i kroppen. I workshopen ingår ett pranayama-program att ta med hem.

  Tid: 10:00 – 13.00 med paus för te och frukt
  Pris: 495 kr

  Du är så välkommen!
  TullaMaja

 • Yoga för Nybörjare Start 22 oktober

  Du har inte för dålig balans och du är inte för stel. Alla kan faktiskt yoga!
  Det här är en kurs för dig som vill lära dig att bygga positionera från grunden. Vi snuddar också vid yogans filosofi och plockar in en och annan glosa på yogans globala språk, sanskrit.
  Kom och testa dig fram och passa på att ställa alla frågor du har om yoga.

  Tid: Måndagar 18:00 – 19:15, 6 ggr
  (uppehåll 29 oktober pågrund av höstlov).
  Pris: 995 kr

  Välkommen!
  TullaMaja Fogelberg

 • Yoga för Löpare Start 5 november

  Trenden att kombinera yoga och löpning växer sig starkare och starkare och faktum är att yoga och löpning är en fantastisk träningskombination. Löpningen ökar din kondition och håller hjärtat starkt. Samtidigt vet vi att löpning är en väldigt repetitiv träningsform och för att hålla dig skadefri kan det vara klokt att kombinera den med rörlighetsträning. Yogans rörlighet, avslappning och andningstekniker kan gynna och komplettera din löpning på ett bra sätt. Förutom ökad rörlighet så ökar även syretillförseln till muskler, ligament och leder vilket påskyndar återhämtning och förebygger skador.

  Denna kurs vänder sig till dig som vill förebygga skador och öka din rörlighet. Fokus ligger på höfter, bål och bröstrygg för att stärka din hållning och löpkapacitet. Passar alla oavsett nivå.

  Tid: Måndagar 17:30 – 18:30, 6 ggr
  Pris: 995 kr

  Välkommen!
  Lotta Renlund

 • Restorative de Luxe med Sound healing 18 november

  I restorative yoga placerar du kroppen i olika mjuka positioner med mycket stöd av bolster, filtar och block så att du i vila kan ge kroppen kraft att läka sig själv under perioder av mycket stress och trötthet.

  Positionerna anpassas efter varje individs förutsättningar, utövas liggande och vi stannar i varje position en längre stund så att kroppens avslappningsrespons startar och produktionen av lugn- och – ro hormoner kommer igång.
  Under passet kommer du att få lyssna till mjuka, läkande ljud från klangskål, gong och vindspel som ger återhämtning och djupavslappning.

  Tid: 15:00 – 17.30
  Pris: 395 kr

  Varmt välkommen till en djupt återhämtande stund.
  Det är du värd!
  Simone Högberg