• Visyoga Söndag 21 april med Karin Sundström & Johanna Ulfsdotter

  Visyoga
  En yogastund med musikalisk upplevelse.  En kontemplativ minikonsert där Johanna Ulfsdotter sjunger enkla nakna visor med avstamp i den folkliga visskatten.
  Här kryddas Karin Sundströms yogapass med visdom ur visans värld.
  Folkliga visor, sång och kulning varvas med olika yogaövningar
  Presentation
  Johanna Ulfsdotter är kulturhistoriker och etnolog med lång erfarenhet av folklig vissång och historia. Hon anlitas ofta för föreläsningar och solosång. Sjunger bland annat i gruppen Melpa Femmé och arrangerar kulnings- och viskurser på sin gård Ystibacken. Under detta yogapass delar hon med sig av den visdom som finns i visans värld.
  Under passet får du som deltagare chans att uppleva sångrösten på ett nytt sätt,  lyssna till visor med budskap som insprirerar till efteranke.
  När: 21 april kl 15.00-17.00
  Pris: 395kr inkl en paus i mitten av passet, vi bjuder på yogite och färsk frukt

 • Helande Yin Yoga Kurs 4 tillfällen : Start 7/5 med Lotta Renlund

  Helande Yin Yoga

  Kurs 4 tillfällen med Lotta Renlund
  Boosta dig själv och stärk ditt inre lugn med en stor dos självkärlek i form av tid, tålamod och acceptans så att du kan landa mjukt in i den stundande sommaren. Ett tillfälle att låta stress och press bytas ut mot balans och närvaro. En kurs är för dig som längtar efter att bara vara och omfamna dig själv fullt ut. En stund av återhämtning. En stund att bli mer av hela dig.
  Start tisdag 7 maj, 4 tillfällen
  Tid kl.19.00-20.00
  Pris: 800 kr
  (om du missar ett tillfälle kan du ta igen det på valfri klass i schemat)
  Välkommen!