• Yogahelg Åre Fjällsätra 18-20 september

  Välkommen till en helg där du bara fokuserar på dig själv. Vi byter ut stress och oro mot lugn och stärkande fjälluft.

  Yogaklasserna under helgen består av fysisk yoga och den mer vilsamma yin yogan, där kombinationen av dem båda arbetar igenom din kropp, får den att landa och ger utrymme för återhämtning. Med hjälp av mjuka flöden, yin yoga och meditation får du även möjlighet att stanna upp och blicka inåt för att skapa välmående. Vi startar och avrundar dagen med yoga och däremellan har du gott om tid att njuta av den friska fjälluften eller bara vara. Vi yogar på en nivå som passar såväl nybörjare som erfarna. När du reser hem igen på söndag är du fylld med nya verktyg för att behålla detta lugn i din framtida vardag.

  Din yogalärare under retreatet är Lotta Renlund som arbetar heltid med yoga i sin studio Urban Yoga i Sundsvall och med många års erfarenhet av att arbeta med människor i grupp. Utbildad sjuksköterska, coach, yogalärare och healer. Lottas yogaklasser präglas av en uppmuntran att lyssna inåt och att se det stora i det lilla. Att släppa prestation och fokusera på nuet. Att få landa i en känsla att allt är precis som det ska vara just nu. Att blicka inåt är ett fantastiskt redskap för att uppnå balans i livet.

  Tid: Fredag 15:00 – Söndag lunch
  Pris: Per person i del av dubbelrum/flerbäddsrum: 3 281 kr. Enkelrumstillägg: 250 kr.

  Din betalning är uppdelad i två delar; yogakursen och boende/mat. Boende gäller två nätter och frukost samt två rätters middag inklusive kaffe/te ingår. Vill du köpa till ett lunchpaket som packas från frukosten tillkommer 100 kr/lunch. När du bokar din plats på retreatet betalar du för yogan (1495 kr) direkt här och detta bekräftar din bokning. Skicka sedan ett mail till info@urbanyoga.nu med det boendealternativ du önskar. Boende och mat betalas på plats på Åre Fjällsätra. Resa till och från Undersåker bokar du själv.

  Välkommen att följa med!

  //Lotta Renlund

 • Reiki grundkurs 19-20 september

  Vill du lära dig om Reiki?

  -Reiki betyder Universell (Rei) livsenergi (Ki) och är en mjuk behandlingsmetod som reducerar stress och verkar djupavslappnande.
  -I många länder används Reiki inom sjukvården som ett komplement till andra behandlingar. I Sverige ökar Intresset och utövandet, idag är -Reikibehandlingar godkänt som rehabiliterande friskvård av skatteverket.

  Fördelar med Reiki:
  -Reiki kan ges och tas emot av alla.
  -Reiki främjar kroppens egna läkningsprocess och samverkar för en ökad balans i energisystemet.

  Reiki är för dig som:
  -Är nyfiken och vill lära dig mer om kroppens energisystem och förmåga till självläkning.
  -Vill komplettera din verktygslåda inom hälsa eller människovårdande yrke.

  Grundkursen inkluderar:
  -Historia och grunderna för energi medicin och Reiki healning.
  -Handpåläggningstekniker för att behandla dig själv och andra.
  -Initiering i Dr. Mikao Usui’s Reiki Healing system första nivå – Shoden.
  -Lättare lunch/snacks samt utbildningsmaterial.
  -Diplom Reiki Level 1.
  -Individuell uppföljning en månad efter kurs.

  Inkluderar ej:
  -Det är obligatoriskt med minst en Reiki behandling innan kursstart. Om du ej mottagit en Reikibehandling innan finns det möjlighet att boka in en behandling med Bella eller Lotta till ett fördelaktigt pris. Men du kan välja att vända dig till vilken annan Reikiutövare som du själv önskar.

  Pris: 2 495kr, boka innan 1 April för 2195kr.
  Avbokning med full betalning senast Fredagen 10 April.
  Avbokning efter 10 April återbetalas om någon annan kan ta din plats. Vid akut sjukdom krävs läkarintyg för full återbetalning.

  När: Lördag & Söndag 19-20 september 2020,
  Kl 10:00-15:00.

  Kursen hålls på Svenska av Bella Granskog, Reiki Master och lärare.
  Privat grupp på Max 6 deltagare.

  För frågor/bokning mejla hello@bellagranskog.com