• Vintervila med återhämtning och yin yoga 15 dec

  Ge dig själv djupavslappning och återhämtning så att du kan landa in i julen med ett lugn. En vintereftermiddag med en härlig stund där du får sträcka ut och landa i kropp och sinne. När vi öppnar dörren för vila öppnar vi också dörren till en djupare kontakt med oss själva.

  Under denna stund får du utforska din inre terräng med återhämtande yin positioner, meditation, läkande ljud och energi i form av beröring och reiki. Du får känna på hur avsiktlig vila kan hjälpa dig in i en djupare avslappning och hur beröring kan öppna upp för en ännu djupare vila.

  När: 15 december kl 15.00 – 17.00
  Pris: 395 kr

  Varmt Välkommen
  Lotta Renlund

 • Yoga för Nybörjare Start 14 jan

  Du har inte för dålig balans och du är inte för stel. Alla kan faktiskt yoga! Det här är en kurs för dig som vill lära dig att bygga positionera från grunden. Vi snuddar också vid yogans filosofi och plockar in en och annan glosa på yogans globala språk, sanskrit. Kom och testa dig fram och passa på att ställa alla frågor du har om yoga.

  När: Start 14 jan kl 17.30, 6 ggr
  Pris:
  995 kr

  Varmt Välkommen
  Lucy Marchall

 • Postural Yoga Start 19 jan

  Känner du av någon form av smärta, stress eller trötthet? Kanske har du huvudvärk, ont i nacken och låg energi. Då är denna kurs något för dig. Med lätta rörelser stärker vi upp små muskler för att minska spänningar och stress i din kropp. Ett sätt att skapa en bättre hållning för att låta kroppen slappna av och hitta sitt naturliga välmående.

  När: start 19 jan kl.18:00, 6 ggr
  Pris: 995 kr

  Varmt Välkommen
  Sara Hofling

 • Yoga för Löpare Start 3 feb

  Yoga är ett effektivt verktyg för att förebygga löparskador och undvika långa ofrivilliga träningsuppehåll. Under löpningen tar ryggen emot massor av stötar och risken för ryggbesvär är stor. Där kan yogan vara till stor nytta men även att jobba med rörlighet i höftleden. Yoga ökar smidighet och rörlighet i lederna vilket i sin tur ger effektivare löpsteg. Ju smidigare och spänstigare du blir, desto lättar och snabbare kommer du att kunna springa.

  I denna kurs jobbar vi med andning, rörlighet i höfter och bröstrygg. Ingen tidigare yogavana krävs för att vara med.

  När: Start 3 feb kl 18.45, 6 ggr
  Pris:
  995 kr

  Varmt Välkommen
  Lotta Renlund

 • Gongbad för ett öppet hjärta 14 mars

  Upplev den magiska kombinationen av yoga och gong för att öppna upp dörren till ditt hjärta. Hjärtat är alltings center. Ett öppet hjärta ger större utrymme för glädjen till livet. Ett tillstånd av grundlycka – bliss.
  Vi börjar med mjuka hjärtöppnande yogarörelser och en meditation för att göra hjärtat öppet och mottagligt, kärleksfullt och levande. Sen får du bädda ner dig under filten och låta gongens ljudvibrationer skölja genom kroppen och lösa upp gamla mönster, känslor och sånt du kan släppa taget om för att leva mer utifrån ditt hjärta och i samklang med den du är ♥.

  När: lördag 14 mars kl.10:00-12:00
  Pris: 395 kr

  Varmt välkommen!

  //Simone Högberg

 • Ett Andrum

  En utvecklingsresa för dig som vill stanna upp, som tycker tiden rusar på för fort och att du tappat kontakten med din inre kompass. För dig som vill jobba med din personliga utveckling där du med hjälp av återhämtande yoga, skrivövningar, meditation och healing får verktyg som tar dig från pressad och kravfylld till lugn och balanserad. Ett perfekt ankare under året och ett tillfälle att träffas kontinuerligt och bli coachad i en mindre grupp.

  Kursen hålls av Lotta Renlund som är grundare av Urban Yoga och med många års erfarenhet av att arbeta med människor i grupp. Utbildad sjuksköterska, yogalärare, coach och healer.

  När:  planeras starta under våren 2020 och kursen pågår under ett år. Mera info kommer.

  Anmälan till: lotta@urbanyoga.nu
  Begränsat antal platser.

  Varmt välkommen
  Lotta Renlund