Behandlingar

 VÄGLEDANDE SAMTAL OCH REIKI HEALING


VÄGLEDANDE SAMTAL:

Hur leder du dig själv? Samarbetar din kropp och din själ?  Kanske har du en längtan efter något mera på ett djupare plan och att få hämta hem dig själv. Ett vägledande samtal kan hjälpa dig som tappat kontakten med din inre kompass eller som längtar efter mera balans och harmoni i din vardag. Med hjälp av olika verktyg får du möta dig själv för vi behöver se våra mönster för att utmana oss och möta rädslorna.

REIKI HEALING:
Har du spänningar och oro, smärta eller stress i kroppen? Boka en återhämtande behandling i form av beröring och reiki.
En reiki behandling är en mjuk och effektiv behandlingsmetod som ger en djup avslappning där kroppen får möjlighet att släppa på fysiska och mentala spänningar. En gåva för ett utmattat nervsystem, en trött kropp och ett stressat sinne. Många upplever känslan av totalt avslappning och i detta tillstånd kan du ta emot den energi du behöver för att återställa balansen, släppa spänningar och tanka kraft. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. En reiki behandling kan tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd och man behöver inte tro på healing för att det ska fungera.

Reiki är en uråldrig men samtidigt modern japansk behandlingsform och klassas även som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Behandlingsmetoden används på många sjukhus runtom i världen.

 

PRIS:
Reiki behandling 60 min: 750 kr
Vägledande samtal 60 min: 750 kr
Reiki behandling med vägledande samtal 90 min: 1200 kr

Boka genom att mejla lotta@urbanyoga.nu