gabbi frölander urban yoga

Gabbi Frölander

Flow Yoga är för dig som vill ha en omväxlande, dynamisk och fysiskt utmanande yogaklass med mycket lekfullhet och härlig musik. Du kommer möta olika månadsteman, en mix av yogatraditioner från öst och väst och mentala intentioner i klasserna. Klasserna är anpassade så att alla, oavsett yogavana ska kunna delta. Du kommer också möta mig på Yin Yoga & Yoga Nidra event, Power Yoga klasser och Yoga för löpare kurser.

Jag brinner för att yoga är något för alla. Yogan ger mig verktyg att både kicka igång kroppen och lugna ner sinnet och jag vill ge dig som deltagare tillgång till dessa verktyg så att du kan få användning av verktygen i din vardag. Yogan hjälper mig att bli den jag vill vara längst där inne och kanske kan jag hjälpa dig som deltagare att skala av några lager så att du kommer närmare dig själv och den du vill vara.

Träning och glädjen att röra sig har alltid varit med mig då jag har en bakgrund som elitidrottare inom badminton och är utbildad Idrottspedagog. Då jag för några år sedan hamnade i för mycket stress så blev yoga min räddning och vägen till mer balans. Då jag sedan tog steget och utbildade mig inom Global Yoga i Åre våren 2020 blev det kärlek vid första ögonkastet. För mig blev det en självklarhet att dela med mig av denna gåva då jag vet vad gott det gör för både kropp och sinne. Jag fortsätter ständigt att vidareutbilda mig och har bland annat utbildat mig inom Yin Yoga, mental träning, PT-yoga och Yoga Nidra. Ja du hör ju…jag kan inte få nog.

Förutom yoga så älskar jag att vara ute i naturen, vandring i fjäll, traillöpning och att hänga med min familj.

Välkommen till min Instagramsida – @inoutdooryoga

Gabbi träffar du på:

  • Flow Yoga
  • Power Yoga
  • Yin Yoga
  • Yoga Nidra
  • Yoga för löpare