Kundaliniyoga är för alla! Du börjar helt enkelt där du är utifrån dina förutsättningar. Oavsett vilka de är. Du lyssnar till dig och gör vad du förmår just nu. Och du gör det i ditt tempo. Det är din kropp, ditt liv, din stund där du med nyfikenhet, kärlek och tålamod utforskar dina möjligheter och begränsningar.

Kundaliniyoga handlar inte om perfekta positioner. Utan strävan är att harmonisera kropp och själ, hjärta och medvetande. Med hjälp av fysiska positioner, andningen och rösten löses blockeringar upp och stärker samtidigt kroppen och nervsystemet. Vilket leder till inre lugn och klarhet, styrka och stadga. Denna djupverkande positiva effekt på hälsan går att ana redan efter första passet.

Jag heter Maria Sjöström och är en internationellt certifierad Kundaliniyogalärare Level 2 med 520 timmars yogalärarutbildning. Tidigare har jag undervisat i Stockholm och Spanien.

Efter många år har jag nu återvänt till Sundsvall, den stad jag växte upp i. Och det känns fantastiskt fint att vara tillbaka!

När du kommer till min klass finns jag där för att förmedla positionerna och guida dig in till din andning, in till ditt lyssnande till dig.

Varmt välkommen!

Maria träffar du på:

  • Kundalini yoga