• KAKAO & BREATHWORK - för hjärtats sånger Söndag 31 december med Bella Granskog & Sandra Åslin

  Nyårsevent Söndag 31 December kl 09:30-12:00.
  Sandra & Bella välkomnar dig på en transformerande morgon med kakao cermoni och breathwork – en kärleksfull kombination för att öppna platsen av din djupaste visdom, ditt hjärta.
   
  Pris: 400 kr (350kr för UY medlemmar).
  Begränsat med platser – Bokning görs via urbanyogas hemsida eller mindbody appen.
  Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet, alla är välkomna!
  *Minimum antal deltagare är 6*
  Om Kakao
  Ett helande verktyg som länge använts av Mayafolket för dess mystiska och andliga egenskaper. Den ansågs kunna bidra till läkning av både kropp och sinne, men även för att få kontakt med den allomfattande existentiella energin. Den feminina kakaon kommer med en kärleksfull energi. Den innehåller antioxidanter, järn, magnesium och kan även bidra till en känsla av tillfredsställelse samt ha en humörhöjande effekt
  Om Transformational Breathwork
  En aktiv andningsmeditation som utförs liggande på golvet till musik medan andningen sker in och ut genom munnen i en speciell takt. Genom andetaget kan vår livsenergi flöda fritt och på så sätt frigöra spänningar och blockeringar i kroppen. Denna typ av Breathwork är ett kraftfullt verktyg som verkar frigörande och öppnar upp för nya insikter, en ökad självkännedom och mental klarhet. Ingen session är den andra lik.

   

 • Vintervila med Yinyoga & Gongbad Söndag 10 december med Simone Högberg

  Vintervila med yinyoga och gongbad.
  Välkommen hem till dig själv i en stilla yinklass för vila och återhämtning. Låt stressen rinna av dig, hitta lugn, julfrid och närvaro att ta med dig in i helgerna.
  Vi andas, mediterar och vilar i återhämtande yinpositioner och avslutar med ett djupavslappnande och läkande gongbad.
  Söndag 10 december
  Tid : 16:00-17:30
  Pris : 295 kr (Urban Yoga medlem 250 kr)
  Varmt välkommen,
  Simone