RETREAT PÅ HÖGBONDEN

Med Lotta Renlund

13–15 SEPTEMBER – FREDAG TILL SÖNDAG – FULLBOKAT

En helg där du bara fokuserar på dig själv. Du bor ute på ön Högbonden i ett unikt världsarv, äter god mat och blir guidad genom välgörande yoga med fokus på återhämtning och lugn för att bygga din inre kraft – precis som den Norrländska naturen.

Yogaklasserna under helgen består av fysisk yoga och den mer vilsamma yin-yogan, där kombinationen av dem båda arbetar igenom din kropp, får den att landa och ger utrymme för återhämtning. Med hjälp av mjuka flöden, yin yoga och meditation får du även möjlighet att stanna upp och blicka inåt för att skapa välmående.

Vi yogar på en nivå som passar såväl nybörjare som erfarna. Vi äter god mat lagad med kärlek och du får gott om tid att vara för dig själv, basta, bada, läsa en bok eller promenera runt på ön. När du reser hem igen på söndag är du fylld med nya verktyg för att behålla detta lugn i din framtida vardag.

Din yogalärare under retreatet är Lotta Renlund som arbetar heltid med yoga i sin studio Urban Yoga i Sundsvall. Lotta har haft yogan som en stor del av sitt liv i många år, och har en bakgrund som sjuksköterska och med studier i psykologi. Lottas yogaklasser präglas av en uppmuntran att lyssna inåt och att se det stora i det lilla. Att släppa prestation och fokusera på nuet. Att få landa i en känsla att allt är precis som det ska vara just nu. Yoga är ett fantastiskt redskap för att uppnå balans i livet.

 

SCHEMA FÖR HELGEN

Fredag
15.00: Avgång med båt från Barsta.
15.30: Incheckning.
17.00: Välkomstträff med presentation och lugn yoga.
18.30: Middag.

Lördag
08.00–09.00: Frukost.
10.00–11.30: Yin & Yang Yoga.
12.00: Lunch.
16.15–17.45: Meditation och Yin Yoga.
18.00: Middag.

Söndag
07.30–08.30: Frukost.
09.30–11.00: Yin & Yang Yoga.
11.15: Avslutning, kaffe/te och smörgås.
12.15: Avgång med båt från Högbonden.

PRIS OCH BOKNING
Boende: Del i dubbel- eller flerbäddsrum 2310 kr per person
Enkelrumstillägg: 800 kr

DETTA INGÅR
Logi, frukost, lunch, middag, yogaklasser totalt á 6 timmar. Betalningen är uppdelad i två delar, boende- och mat samt yogan som betalas i samband med bokning.
OBS! Båt-biljetter ingår ej. Dessa bokas själv (hkship.se) eller köps på båten, pris 200 kr tur och retur.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper behövs. Detta retreat passar nybörjare såväl som erfarna yogautövare.

ANMÄLAN
Bokning via urbanyoga.nu eller mejla: info@urbanyoga.nu.

BETALNING
Din betalning är uppdelad i två delar; yogakursen och boende/mat.När du bokar din plats på retreatet betalar du för yogan (1 495 kr) direkt via hemsidan, den  inbetalningen bekräftar din bokning. Skicka sedan ett mail till info@urbanyoga.nu med det boendealternativ du önskar. Boende och mat betalas på plats på Högbonden.

OM HÖGBONDEN
hogbondenfyr.se kan du läsa allt om denna ljuvliga plats.

Retreat – september