Global Yoga är en modern personlig yogaform anpassad till 2000-talets människa, där fysiska utmaningar varvas med mentala intentioner. Tekniker från både öst och väst blandas i yogaklasser där du kommer att öva på solhälsningar, balans, styrka, rörlighet och landa i en skön avslappning på slutet. Jag har alltid tema på mina klasser så min förhoppning är att jag väcker en tanke eller en känsla hos dig. Jag vill att mina klasser ska präglas av kärlek, värme, humor och lite allvar. Lite svett är heller aldrig fel .

Träning och glädjen att röra sig har alltid varit med mig då jag har en bakgrund som elitidrottare inom badminton och är utbildad Idrottspedagog. Yoga har varit med från och till genom livet och då i olika former av yoga såsom Vinyasa, Ashtanga, Hatha Yoga, Power Yoga och Yinyoga. Då jag för några år sedan hamnade i för mycket stress så blev yoga min räddning och vägen till mer balans. Då jag sedan tog steget och utbildade mig inom Global Yoga i Åre våren 2020 blev det kärlek vid första ögonkastet. För mig blev det en självklarhet att dela med mig av denna gåva då jag vet vad gott det gör för både kropp och sinne.

Jag brinner för att yoga är något för alla. Yogan ger mig verktyg att både kicka igång kroppen och lugna ner sinnet och jag vill ge dig som deltagare tillgång till dessa verktyg så att du kan få användning av verktygen i din vardag. Yogan hjälper mig att bli den jag vill vara längst där inne och kanske kan jag hjälpa dig som deltagare att skala av några lager så att du kommer närmare dig själv och den du vill vara. Förutom yoga så älskar jag att vara ute i naturen, vandring i fjäll, traillöpning och att hänga med min familj.

Välkommen till min Instagramsida – @inoutdooryoga

Gabbi träffar du på :

  • Global Yoga